6 GRUNDE TIL AT HUNDEEJERE OG HUNDE ELSKER VUFFELI

1. Din hund er unik så det bør dens foder også være

Derfor sørger vores ernæringseksperter og dyrlæger for, at din hund får opfyldt sit daglige ernæringsmæssige behov. Dette gøres på baggrund af din hunds race, alder, vægt mv., hvor vi skræddersyer en nøje tilrettelagt foderplan tilpasset præcis til din hund.

2. Din hund fortjener det bedste

Du finder kun de bedste naturlige ingredienser i alt vores foder. Der er ingen kunstige smags- eller farvestoffer eller andre former for kunstig tilsætning. Med andre ord finder du kun de bedste nærende ingredienser som sikrer skinnende pels, stærke led og knogler, god fordøjelse og sunde tænder.

3. Er din hund også kræsen?

Oplever du at din hund er kræsen og ikke har interesse for sit foder? Hos Vuffeli har vi hjulpet flere tusinde kræsne hunde til at genfinde spiseglæden. Ved at kende din hunds specifikke behov, kan vi skræddersy en foderplan, med smagsrigt og næringsrigt foder som den vil elske

4. Prøv dit foder gratis nu

Start med at indtaste informationerne om din hund i vores fodertest. Herefter sender vi din gratis prøvepakke lige til døren. Du får en skræddersyet foderplan, foderet der passer til din hund, Vuffeli-magasinet samt en lille overraskelse.

5. Hundefoder gjort nemt og simpelt

Vi har gjort det nemt og simpelt for dig som hundeejer. Efter din prøvepakke modtager du foder præcis til din hunds behov, leveret lige til døren. Dit medlemskab kan nemt styres fra din brugerprofil, og du har desuden altid mulighed for at ringe til vores hjælpsomme kundeservice. Hos Vuffeli er der altid fuld fleksibilitet og absolut ingen binding.

6. Din hund, din pris

Din foderplan er specielt lavet til din hund, så det er prisen også. Vi anvender din hunds oplysninger som aktivitetsniveau, vægt, alder og helbredsmæssige tilstand til at udregne lige netop jeres pris. Indtast din hunds informationer og se jeres månedlige pris. 


Hvad koster det? 

Prøvepakke

Pris efter prøvepakke

Ingen binding

Start med en gratis prøvepakke, og prøv vores foder i 7 dage.

Vejledende priser fra 32 kr / kg. Se din specifikke pris i guiden.

Ingen binding. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemskab.

Gode anmeldelser af vores service og foder

Mere end 2.200 glade medlemmer på Trustpilot taler for sig selv. Lad os gøre din hverdag nemmere og sørge for den helt rette ernæring til din hund – velkommen hos Vuffeli!

Ophavsret © 2020 Vuffeli