Skal vi være partnere?

Lad os skabe det gode hundeliv sammen.

Som en engageret professionel inden for hundeverdenen spiller du en afgørende rolle i formningen af hundes liv og skabelsen af uforglemmelige øjeblikke for både firbenede og menneskelige familiemedlemmer. Vi ønsker at være din trofaste samarbejdspartner på denne rejse.

Dine fordele

40% i partner-rabat

200,- pr. hund du henviser

Gratis hvalpepakker

10% rabat på forsikring

Kun det bedste er godt nok for vores partnere. Derfor får partnere eksklsuivt 40% rabat.

Vi elsker når i spreder budskabet om Vuffeli. Derfor belønner vi dig med 200,- for hver hund, der tilmelder sig Vuffeli via din rabatkode.

Send dine hvalpe godt ud i deres nye hundeliv, hvor de skal stå på egne poter for første gang, med en gratis hvalpepakke.

Vi passer på vores bedste venner. Derfor får alle Vuffeli-medlemmer 10% rabat på deres hundeforsikring hos Agria Dyreforsikring.

Dine hvalpekøberes fordele

30% rabat via dig

Personlig hvalperådgiver

10% rabat på forsikring

Du får din helt egen rabatkode, du kan tilbyde dine hundevenner og hvalpekøbere, som giver dem 30% på de tre første medlemspakker.

Det er ikke nemt at være ny hvalpeejer, derfor sidder vores eksperter klar med hjælp og vejledning.

Vi passer på vores bedste venner. Derfor får alle Vuffeli-medlemmer 10% rabat på deres hundeforsikring hos Agria Dyreforsikring.

Foder med ingredienser du kender

Voksen, hvalp, junior eller senior. Lille vaps eller stor vuf? Vuffeli har foderblandingen, der passer til den sunde hunds behov. Al vores foder er udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter, og det bliver produceret i Europa.

Kvalitet og pris behøver ikke at gå hånd i hånd

Vuffelis hundefoder er udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter af Super Premium kvalitet. Alt vores foder er produceret i Europa på fabrikker med streng og sikker kvalitetskontrol og indeholder udelukkende naturlige råvarer, uden brug af kunstige smags- eller farvestoffer.

Ansøg om at blive partner

Har du spørgsmål?

+45 52 22 95 96

KONTAKT@VUFFELI.DK

Paul Bergsøes Vej 472600 Glostrup,DanmarkCVR: 39250373

TelefontidAlle hverdage:   9:00 - 15:00

Ophavsret © 2023 Vuffeli